Wednesday, 8 June 2011

Hikayat Merong Mahawangsa Dikritik Habis Oleh Org Luar Negara !

Banyak da sya baca pasal merong ni, ramai yg suka klu di Negara kita jak tp klu luar Negara kena kritik habis. Sebab tak sehebat filem dorang. Memang la kalau filem Malaysia takkan lagi standing dengan dorang. Dorang dah lebih maju dulu dari kita kat Malaysia ni.

Apa pun dorang Team KRU da buat sebaik mungkin da untuk tojolkan effect CGI dorang. Kira da berani la tu. Dari langsung tak mencubakan.

Sya akui memang filem ni tak setanding lg dengan filem2 kat luar sana tu. 

Sya pun ada baca dekat sini jugak http://www.izyan.com/2011/06/amazon-kritik-hikayat-merong-mahwangsa.html pasal merong ni.


5 comments:

iekasub said...

biar apa orang kata. Merong Mahawangsa will always be the best movie year 2011! hehe

suha said...

hehe memg xsehebat luar negara punya tp ia terhebat di Mesia (^_^)

kan?

zuwaidah said...

kritikan yang membina semangat untuk terus mencuba lagi

YAYA AZURA said...

tak pe..filem Malaysia akan naik slow-slow..permulaan je Merong Mahawangsa nie...

misscha said...

maseh terhebat di Malaysia!!