Tuesday, 7 June 2011

Bila La Nuffang Nak Bagi BE Ni ???

Nuffang oh nuffang, bila korang nak bagi saya BE yang gempak sikit. Dah 2 bulan lebih sya guna iklan ni tapi baru dpt RM1 ++ jak. Sikit kan ??? orng lain byk….huhu

Em, sapa tau cara nak dpt BE laju sikit ???

Tiada ke nak share ngn Qis, bab2 iklan ni qis lemau sikit. Hahaha tapi tak pe, sya still ngn nuffang. Sabar kan separuh dari iman…hehehe

Bak kata orang sedikit-sekdikit lama-lama jadi bukit. Tapi nuffang ni macam pilih jak ngn Qis…hehehe owh, sebab Qis tak cantik macam Fatin liyana, yuyu zulaikha atau hanis zulaikha…hahah takde la men2 jak…jangan marah.

Tapi best la jd mcm dorang, senang jak nak dpt BE kan…kan…kan…sekelip mata…huhu takpe usaha tangga kejayaan…jangan banyak merungut, tingkatkan blog pasti bleh capai macam dorang semua…pasti boleh !!!!

6 comments:

misscha said...

kene tanya yuyu caner.....

sy x pon x penah ada BE last time pon dapat 1.05 tgk entri bwh ni

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/105-nuffnang-bagi-duit-kocek-buat-beli.html

nurul atiqah said...

Err, tak tau la nak cakap camne. tapi saya baru je dapat dua BE. ehehe. ^^ bukan nak batak tau. tapi tak tau ler. btw, goodluck. moga ada BE lagi banyak ye.

kim heeruul said...

aku pon tak pernah dpt BE lagi..sadis

anGah said...

banyak tu.. 2 bulan dah dapat RM 100 lebih.. perghh

Zawifatul Aziah said...

RM1++ tu seringgit ke seratus ek?konpius.huhu

Qiszana said...

Zawifatul Aziah

seringgit lebih .....