Tuesday, 7 June 2011

Cepat Naik Blogger Cantik & Handsome

Baru saya sedar, banyak blog yg cepat naik mesti dari blog yang cute2 jak owner dia, yg handsome dan kira student pandai la. Asal je tengok, pasti owner dia comel, asal je nampak blog nie top mesti muka dia menawan hati. Jadi kalau blog owner tak cantik jadi lambat nk naik la.

Mcm2 jak dlm dunia blog ni skg, ada yg jual muka semata-mata nk cepat naik ( tiada kaitan ngn spe2 tau ). Ada yg suka kutuk orang sana sini. Komen tak tentu hala dan byk lg la. Naik pusing sya dibuatnya jugak.

Kalau nak naik cepat pun jgn la sampai tak jaga maruah diri tue oi! Nie tak dedah gmbar seksi dekat sana sini supaya cepat naik la. Ramai org tertarik ngn dia. Tapi nak wt camna da lumrah manusia akan tertarik dengan benda yg cntik n memikat hati.

Klu muka cntik tapi otak mcm siput, tiada guna jugak kan.

Jangan la kerna nak cpt popular kita buang maruah diri kita. Pikir2 kan la…hahahaha

5 comments:

Amirah Su'aidah said...

mira pun rasa macam tu...

SANDRA AZWAN said...

Tepat sekali!

zarulfarhana said...

btoi2...

Anis Adila Aris said...

saya tak seksi kan..hehe

btw tq tau sudi join "mencari bloger HOT" :)

rajin-rajin la tegur ye, tak mau sombong2,...

Mish Apple said...

bagi saya takda lah . macam . blog .AKU BUKAN BLOG BAPAK KAU . AYEEM AYAM . dsan arwah telordibasoh . .diorang top . femes . sebab . gaya penulisan yang sangat bagus . bukan sebab rupa . and . diorang tak ena tayang pon muka kat dalam blog . :)