Monday, 25 April 2011

Jom Join Nuffnang

Hai Semua…
Jom kita ramai join Nuffnang…
Ramai kata nuffnang nie memilih sangat dengan blog2…
Tapi tak la juga…asal kita menepati ciri2…okey apa..Cuma tula..lambat dapat BE…harap2 dapat Be macam kak yuyu kan best..huhu Tapi tak pa saya still pilih nuffnang..bukan nak bodek tau…hehehe
Sebab dia salah satu pengiklan yang boleh dipercayai…Innity pun okey tapi kena ramai pengunjung la…macam blog aku nie baru lagi…macam mana nak sampai sana…rasanya tak sampai2 kot…hahahaha
Apa2 pun nuffnang memang best !!!

3 comments:

Eza Ridzwan said...

gud luck dear...akak tulun click..meh click akak balik...ngeh3!

Kisah Sufi said...

datang klik2 nuffnang..=)

waniey syazwani said...

ye ke mcm 2...?? x tau la plak... (baru lg psl blog2 nie)