Friday, 22 April 2011

Blogger Of The Year


Ramainya yg ikut pertandingan ni. Semua nak test kalau memang rezeki lah. Antara blog-blog yg pemes ikut Abg Ben, Yuyu Zulaikha, Justkhai dan ramai lagi lah. Siapa akan menang agak nya, semua yg ikut hebat-hebat belaka.

Kalau saya yg ikut memang kompom rank paling last. Sebab tidak ada peminat nak baca pun. Sedih juga lah tapi sayakan blogger baru. Nak ikut memang tidak ada harapan punya. Jadi sebelum sedih sangat tengok rank paling last baik saya sedar diri sikit kan…huhuhu
Selamat kepada semua yg ikut, vote jangan tak vote blogger pilihan anda. Kuasa di tangaanda….Byeeee….. 

2 comments:

Bella Bell said...

jom2 vote!heheeh~

sha said...

good luck.. sape ek yg akan menang nnt?

semua nama yg awak sebut tu blogger kesukaan dan tempat lepak sha.. :-)