Thursday, 26 May 2011

Review Peserta Bertuah Bloglist Qiszana #1

Hai,

Boring pulak malam-malam ni, jadi Qis pun meringankan tgn nie utk review blog yang join bloglist Qis, yang kira bertuah la bukan pemenang tau. Just nk review…to support blogger…

Blog yang bertuah adalah blog yg ikut pencarian Boglist berinfomasi iaitu :::

syaisya.com

Blog nie simple tapi tak berapa kemas lagi, info yang dia bagi pun ok. Cuma background dia so simple. Klu simple sesangat pun tak cantik jugakan…heheheh harap kamu bleh perbaikki lagi hope kamu tak marah Qis tegur blog kamu ye…

Klik Sini klu nak masuk blog dia ::


Moga kamu terus success dlm berblog. Smile……

1 comment:

Sya Isya said...

Hehe..tak marah, senyum je. Baru je semalam, Jamal review dan tegur benda yang sama gak. Memang Sya belum ubahsuai template ni lagi. Sejak bertukar ke hosting sendiri 3 bulan lalu, memang tak godek php ni. Belum berkesempatan dan belum ada mood lagi untuk ubah. InsyaAllah, kalau seru dah sampai, Sya akan ubah. Memang nak ubah pun, cuma malas je...plus kesibukan yang melanda diri. Sebab tu Sya join blog ni under informasi sebab tau blog tak cantik n x kemas. Hehe..